Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op basis van 205 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Mans Gramsbergen 04 apr 2022
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Al 20 jaar bij schuurhuis,nooit problemen Ondervonden
8
E Ommen 22 mrt 2022
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Fijne, vriendelijke en goede service
10
harry ten Brink Dedemsvaart 22 mrt 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Alles goed voor elkaar.
9
Kees Hardenberg 22 mrt 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Alles goed geregeld. Mooi op tijd weer klaar
8
Nienke Haren 22 mrt 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Had deze Mazda gekocht als occasion. Tijdens de proefrit begrepen we niet waarom we de autoradio niet aankregen, maar hij bleek het wel te doen. Na aankoop bleek hij steeds uit te vallen als de lichten aan waren. Na enig overleg en heen en weer gebel hebben we een afspraak gemaakt en is het probleem kosteloos verholpen. Uitstekende service, hartelijk dank!
10
J HARDENBERG 25 feb 2022
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Volgens afspraak, vlotte controle.
8
Jan Horsman Ommen 25 feb 2022
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Alleen 1 opmerking, ik begrijp niet dat met een grote onderhoudsbeurt een verrotte (poreuze)koelvloeistofleiding over het hoofd word gezien. Maar wel opgelost.
9
Marja Ommen 14 feb 2022
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Keurig en eerlijk bedrijf. Geen onnodige kosten en eerlijk advies. Prettig geholpen en de auto ook nog netjes gewassen wat een service.
9
John Witharen 31 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
prima service en vriendelijk te woord gestaan
10
Erik Zwolle 31 jan 2022
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Heldere en duidelijke communicatie. Er wordt goed meegedacht. Waar je elders nogal eens wordt gezien als een zak euro’s, is dat hier heel anders. Reparaties en onderhoud worden goed uitgevoerd en de garantie die ze geven is royaal. Mij houden ze echt nog wel een poosje als klant!
laden...