Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 op basis van 30 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Ella Olsman-elsinga uit Den Ham 13 dec 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
10
Klaas Van Der Meulen uit Surhuisterveen 13 dec 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
wij hebben een gebruikte Vitara gekocht en zijn zeer tevreden over de auto en over de afwikkeling.Ook het personeel is zeer vriendelijk.Een top garage.
10
Klaas Van Der Meulen uit Surhuisterveen 13 dec 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
wij hebben een gebruikte Vitara gekocht en zijn zeer tevreden over de auto en over de afwikkeling.Ook het personeel is zeer vriendelijk.Een top garage.
10
Jan O.m uit Borne 12 dec 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
10
Jan O.m uit Borne 12 dec 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
9
Bea Dankelman uit Ommen 12 dec 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Ik breng mijn auto hier altijd voor de APK, reparaties, grote en kleine beurt. Hier is men vriendelijk, behulpzaam en leveren ze goede service. Ik ben zeer tevreden.
9
Annette Van Der Linde uit Dedemsvaart 19 nov 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
8,5
Dick Van Der Maal uit Dedemsvaart 19 nov 2018
Service9
Deskundigheid0
Prijs / kwaliteit8
8,7
Berta Schalen uit Dedemsvaart 19 nov 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit8
Al jarenlang vaste klant. Al vanaf 1986. Er zijn korte lijnen en veel overleg.
9,7
Gerard Stevens uit Radewijk 24 okt 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit9
Echt een leuk en goed bedrijf. Niet opdringerig, Ze hebben echt verstand van hun vak. Ze zijn eerlijk en staan open voor al je vragen.