Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op basis van 156 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

8
Henk Ommen 25 okt 2021
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
hebben altijd een luisterend oor en helpen waar mogelijk.
10
D Vos Purmerend 21 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit -
Viendelijke en zeer kundige mensen
10
M.A. Meijer Deventer 19 okt 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn ervaring is tot nu toe elke keer plezant. Alle mensen zijn vriendelijk en vakkundig. Het heeft een informele knusse gezelligheid, maar je weet dat je in goede handen bent. Ik ben erg blij dat ik mijn auto hier heb gekocht en zal dit hier ook blijven doen
9
M.Latour Dedemsvaart 16 okt 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Altijd goede service
10
Ina Hakkers Gramsbergen 29 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn auto word s'morgens meegenomen door een monteur en s'avonds weer netjes afgeleverd geweldige service
10
I Hardenberg 29 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Altijd de beste service Meedenken Vriendelijk Snel Alles wat je wenst dus
10
Ella Roelfs-Rijzebol Ommen 21 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Bij Garage Schuurhuis voel ik me vertrouwd en er wordt naar me geluisterd. Ik wil graag dat ik veilig rijd in mijn auto en weet dat zij er heel goed naar kijken als er iets is zodat ik weer heerlijk kan rijden met een gerust hart.
8
Peter Ommen 19 sep 2021
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Prettige ontvangst, correcte behandeling!
10
Linda Ommen 15 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Zeer tevreden.
10
Dries Zwolle 15 sep 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Zoal gewoonlijk niks meer aan te merken. Prijs/kwaliteit geen idee hoe het is bij een andere garage.
laden...