Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 op basis van 34 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Harry Horsman uit Ommen 19 mrt 2019
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Vriendelijke en gemoedelijke garage waar klantvriendelijkheid hoog in vaandel staat. Ergens anders een Suzuki gekocht maar een aankoopcheck was geen probleem, super.
10
Dylan Roggendorf uit Ommen 08 feb 2019
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Ik was op zoek naar een mooie (tweedehands) MINI en dit bedrijf heeft mij goed geholpen vanaf begin tot eind.
8
Wietse Visser uit Hardenberg 21 jan 2019
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit8
9,3
Annette Leijssenaar uit Dedemsvaart 18 jan 2019
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit10
10
Ella Olsman-elsinga uit Den Ham 13 dec 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
10
Klaas Van Der Meulen uit Surhuisterveen 13 dec 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
wij hebben een gebruikte Vitara gekocht en zijn zeer tevreden over de auto en over de afwikkeling.Ook het personeel is zeer vriendelijk.Een top garage.
10
Klaas Van Der Meulen uit Surhuisterveen 13 dec 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
wij hebben een gebruikte Vitara gekocht en zijn zeer tevreden over de auto en over de afwikkeling.Ook het personeel is zeer vriendelijk.Een top garage.
10
Jan O.m uit Borne 12 dec 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
10
Jan O.m uit Borne 12 dec 2018
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
9
Bea Dankelman uit Ommen 12 dec 2018
Service9
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Ik breng mijn auto hier altijd voor de APK, reparaties, grote en kleine beurt. Hier is men vriendelijk, behulpzaam en leveren ze goede service. Ik ben zeer tevreden.